9. Izvještajna skupština SPUH-a

AutorUrednik

9. Izvještajna skupština SPUH-a

20. i 21. travnja 2012. godine u Belom Manastiru održana je 9. Izvještajna skupština Sindikata Porezne uprave Hrvatske, kao najviše tijelo SPUH-a.

Skupštini je prisustvovalo 72 člana Sindikata Porezne uprave Hrvatske iz svih podružnica od Dubrovnika do Rijeke, od Varaždina do Vukovara, smješteni u Hotelu “Patria”u prekrasnom baranjskom ambijentu.

Skupštinu su svojim prisustvom uveličali i pozdravili ispred Nezavisnih hrvatskih sindikata Darko Maras, dopredsjednik NHS, ispred Carinskog sindikata Hrvatske Božo Prka, predsjednik CSH te ispred Ministarstva financija – Porezne uprave g. Željko Glavaš, pomoćnik ravnateljice Porezne uprave i gđa. Ivanka Čulo ispred Područnog ureda Osijek.  

Na Skupštini je usvojeno izviješće o radu te izviješće o financijskom poslovanju SPUH-a u 2011. godini, a donijet je i plan rada i aktivnosti za 2012. godinu. Raspravljajući o svim temama od interesa za članove Sindikata Porezne uprave Hrvatske Skupština je donijela i zaključke o zahtjevima koji će se uputiti poslodavcu radi bolje zaštite službenika Porezne uprave.

Održana su i tematska predavanja “Pravna zaštita državnih službenika”, predavač g. Domagoj Rebić, dipl. iur, i “Kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike”, predavačica gđica. Silvija Kotarac, dipl. iur, oboje pravni zastupnici Nezavisnih hrvatskih sindikata.

O autoru

Urednik administrator